Reeducació Postural: mètode Mézières
El Mètode Mèzières és una teràpia de reeducació postural personalitzada que equilibra les cadenes musculars i millora la postura, d’una manera progressiva.
TRACTAMENT MEZIERISTA

Les postures globals. Es realitzen estiraments actius globals de les cadenes musculars, que milloren la elasticitat i tonifiquen els músculs atrofiats, adaptats a cada persona.

La consciència corporal. Gràcies a tècniques i exercicis de sensibilització aconseguim que la persona conegui millor el seu cos, millorant l’esquema corporal.

Les teràpies manuals. Durant el tractament s’utilitzen tècniques de massatge sobre els músculs i tècniques articulars suaus, que permeten integrar les articulacions a la reeducació global.

Els moviments i el ritme. Amb una postura harmoniosa i exercicis que respecten el moviment natural del cos, aconseguim retornar els ritmes i equilibri corporals.
INDICACIONS

Tota persona que pateixi de:

- dolors i lesions de la columna vertebral i de les extremitats: contractures, artrosi, hèrnies discals, escoliosi, ciàtica, lumbàlgies...
- molt beneficiós en trastorns relacionats amb dolor crònic, fibromialgia...
- eficaç també en esportistes, ballarins i músics, sotmesos a sobrecàrregues posturals i de moviment
QUINS SÓN ELS BENEFICIS?

Cos flexible, esquena sana.
Equilibra la teva esquena i millora el teu rendiment esportiu.

Postura equilibrada.
Recupera l’harmonia de la columna vertebral, la llibertat d’espatlles i cap, realçant la bellesa postural.

Elimina les tensions i el dolor.
Elimina les contractures i tensions musculars arribant a les causes que les provoquen. Equilibra i relaxa les cadenes musculars, millorant el dolor crònic.
Tractament individual 45'
Web oficial: www.ifgm.es